Task-Forca COVID-19 datë 04/ 03/ 2020
Në mbledhjen e radhës së Task-Forcës, me ekspertët, drejtuesit e strukturave shëndetësore, të ministrive të linjës, pushtetit vendor dhe drejuesit e OBSh në Shqipëri, për të koordinuar masat për parandalimin e përhapjes së koronavirusit të ri.

Ditën e djeshme u testuan edhe 6 raste të dyshuara që kanë rezultuar negative për COVID-19. Deri tani janë testuar 42 raste në laboratorin e IShP dhe Shqipëria nuk ka asnjë rast të konfirmuar me koronavirusin e ri.

Rrisim vigjilencën në të gjitha hallkat e sistemit shëndetësor.

Akt normative i Këshillit të Ministrave nr. 3, datë 15.3.2020
Akt normative i Këshillit të Ministrave nr. 3, datë 15.3.2020 (klikoni titullin per te hapur dokumentin pdf)
Urdher 134 Vetekarantimin e personave qe hyjne ne territorin e Shqiperise nga zona e izoluar ne Itali
Urdher-156.1 Ndalimin e levizjeve te udhetareve jashte Italise
Urdher-156.1 Ndalimin e levizjeve te udhetareve jashte Italise (klikoni titullin per te hapur dokumentin pdf)
Urdher 164 - Mbylljen e bareve restoranteve dhe kufizimin e strukturave akomoduese