Lajme

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 10 Qershor 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 10 Qershor 2020 COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 42 raste të reja, shkon në 1341 numri i të prekurve Sot dita me numrin më të lartë të rasteve të reja. Të shëruar 20 qytetarë mes te cilëve 8 personel shëndetësor Marjeta Dervishi Instituti i Shëndetit Publik Ju informojmë rreth situatës së …

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 10 Qershor 2020 Read More »

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 20 Maj 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 20 Maj 2020 COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 15 raste të reja, shkon në 964 numri i të prekurve Nga fillimi i epidemisë, 79% e të prekurve tashmë janë të shëruar Dr. Flutura Beqo Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale Ju bëjmë me dije të dhënat e 24 orëve të fundit …

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 20 Maj 2020 Read More »

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 4 Maj 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 4 Maj 2020 COVID-19, Ministria e Shëndetësisë: 8 raste të reja në 24 orët e fundit, java me nivelin më të ulët të rasteve pozitive që nga fillimi i epidemisë Situata epidemiologjike në vend aktualisht paraqitet e qëndrueshme dhe me një nivel të ulet të pozitivitetit krahasuar me numrin total …

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 4 Maj 2020 Read More »

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 23 Prill 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 23 Prill 2020 COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 29 raste të reja, 29 të shëruar në 24 orët e fundit Shkon në 663 numri i të prekurve, ndërmjet tyre 385 janë të shëruar   Dr. Rovena Daja Instituti i Shëndetit Publik Ju informojmë për situatën e deritanishme të përhapjes së COVID19 …

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 23 Prill 2020 Read More »

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 22 Prill 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 22 Prill 2020 COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 25 raste të reja, shkon në 634 numri i të prekurve Gjatë 24 orëve të fundit 1 qytetar ka humbur jetën nga COVID19. Shkon në 356 numri i të shëruarve. Berati, Lezha, Mirdita, Rrogozhina dhe Tropoja janë zona ku të gjithë të prekurit …

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 22 Prill 2020 Read More »

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin COVID-19/ 21 Prill 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin COVID-19/ 21 Prill 2020 COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 25 raste të reja, shkon në 609 numri i të prekurve Sot është dita e parë që nga fillimi i epidemisë që Tirana nuk ka rast të ri. Shkon në 345 numri i të shëruarve Dr. Albana Fico Instituti i Shëndetit Publik …

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin COVID-19/ 21 Prill 2020 Read More »

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 20 Prill 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 20 Prill 2020 COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 22 raste të reja, shkon në 584 numri i të prekurve Shkon në 327 numri i të shëruarve Dr. Eugena Tomini Instituti i Shëndetit Publik Si çdo ditë, ju bëjmë me dije rezultatet e 24 orëve të fundit sa i takon gjurmimit dhe …

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 20 Prill 2020 Read More »

Komunikimi i përditshëm për Koronavirusin/ 17 Prill 2020

COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 21 raste të reja, shkon në 539 numri i të prekurve 6 të shëruar gjatë 24 orëve të fundit. Shkon në 283 numri i të shëruarve Albana Fico Instituti i Shëndetit Publik Ju bëjmë me dije se ka vijuar puna në terren për identifikimin e rasteve të reja dhe gjurmimin e …

Komunikimi i përditshëm për Koronavirusin/ 17 Prill 2020 Read More »

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 16 Prill 2020

COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 24 raste të reja, shkon në 518 numri i të prekurve Një paciente 64-vjeçare ka ndërruar jetë gjatë 24 orëve të fundit. Shkon në 277 numri i të shëruarve Silva Bino Instituti i Shëndetit Publik Në vijim të informimit të përditshëm ju bëjmë me dije për situatën e 24 orëve të …

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 16 Prill 2020 Read More »

15 Prill 2020/ Komunikimi i përditshëm për koronavirusin

COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 19 raste të reja, shkon në 494 numri i të prekurve Një pacient 90-vjeçar ka ndërruar jetë gjatë 24 orëve të fundit. Shkon në 251 numri i të shëruarve Mira Rakacolli Zv/Ministre e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale Në vijim të informimit të përditshëm ju bëjmë me dije për situatën e 24 …

15 Prill 2020/ Komunikimi i përditshëm për koronavirusin Read More »

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 13 Prill 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 13 Prill 2020 COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 21 raste të reja, shkon në 467 numri i të prekurve 15 të shëruar gjatë 24 orëve të fundit. Shkon në 232 numri i të shëruarve Dr. Albana Fico Instituti i Shëndetit Publik Në 24 orëshin që lamë pas ju bëjmë me dije …

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 13 Prill 2020 Read More »

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin COVID-19/ 12 Prill 2020

COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 13 raste të reja, shkon në 446 numri i të prekurve 20 të shëruar gjatë 24 orëve të fundit. Shkon në 217 numri i të shëruarve Dr. Marjeta Dervishi Instituti i Shëndetit Publik Në vijim të komunikimit të përditshëm, Ju bëjmë me dije se vazhdon puna në terren për identifikimin e …

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin COVID-19/ 12 Prill 2020 Read More »

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 11 Prill 2020

COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 17 raste të reja, shkon në 433 numri i të prekurve 15 të shëruar gjatë 24 orëve të fundit. Shkon në 197 numri i të shëruarve  Prof. Mira Rakacolli Zv/Ministre e Shëndetësisē Në vijim të komunikimit të përditshëm, Ju bëjmë me dije se vazhdon puna në terren për identifikimin e rasteve …

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 11 Prill 2020 Read More »

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 10 Prill 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 10 Prill 2020 COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 7 raste të reja, shkon në 416 numri i të prekurve 17 të shëruar gjatë 24 orëve të fundit. Shkon në 182 numri i të shëruarve Dr. Marjeta Dervishi Instituti i Shëndetit Publik Në vijim të komunikimit të përditshëm, Ju bëjmë me dije …

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 10 Prill 2020 Read More »

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 9 Prill 2020

COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 9 raste të reja, shkon në 409 numri i të prekurve 11 të shëruar gjatë 24 orëve të fundit. Shkon në 165 numri i të shëruarve Dr. Rovena Daja Instituti i Shëndetit Publik Në vijim të komunikimit të përditshëm, Ju bëjmë me dije se vazhdon puna në terren për identifikimin e …

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 9 Prill 2020 Read More »

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 8 Prill 2020

Ministria e Shëndetësisë: 17 raste të reja me COVID-19, shkon në 400 numri i të prekurve 23 të shëruar në 24 orë, shkon në 154 numri i të shëruarve Dr. Albana Fico Instituti i Shëndetit Publik Në vijim të komunikimit të përditshëm, ju bëjmë me dije se vazhdon puna në terren për identifikimin e rasteve …

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 8 Prill 2020 Read More »

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 7 Prill 2020

Ministria e Shëndetësisë: 6 raste të reja me COVID-19, shkon në 383 numri i të prekurve 15 të shëruar në 24 orë. Shkon në 131 numri i të shëruarve Silva Bino Instituti i Shëndetit Publik Në vijim të komunikimit të përditshëm, Ju bëjmë me dije se vazhdon puna në terren për identifikimin e rasteve të …

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 7 Prill 2020 Read More »

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 6 Prill 2020

Ministria e Shëndetësisë: 16 raste të reja me COVID-19, shkon në 377 numri i të prekurve 12 të shëruar në 24 orë. Shkon në 116 numri i të shëruarve Dr. Mira Rakacolli Zv/Ministre e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale Në vijim të komunikimit të përditshëm, Ju bëjmë me dije se vazhdon puna në terren për identifikimin …

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 6 Prill 2020 Read More »

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 05 prill 2020

Ministria e Shëndetësisë: 28 raste të reja me COVID-19, shkon në 361 numri i të prekurve 5 të shëruar në 24 orë. Shkon në 104 numri i të shëruarve Dr. Albana Fico Drejtor: Instituti i Shëndetit Publik Në vijim të komunikimit të përditshëm, Ju bëjmë me dije se vazhdon puna në terren për identifikimin e …

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 05 prill 2020 Read More »

4 Prill 2020 / Komunikim i përditshëm për koronavirusin

Ministria e Shëndetësisë: 29 raste të reja me COVID19, shkon në 333 numri i të prekurve Ndërron jetë një 67-vjeçar në spitalin Infektiv. Deri tani 99 të shëruar Dr. Marjeta Dervishi Instituti i Shëndetit Publik Në vijim të komunikimit të përditshëm, Ju bëjmë me dije se vazhdon puna në terren për identifikimin e rasteve të …

4 Prill 2020 / Komunikim i përditshëm për koronavirusin Read More »

02 Prill 2020/ Komunikimi i përditshëm për koronavirusin 

COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 18 raste të reja, shkon në 277 numri i të prekurve Rovena Daja Instituti i Shëndetit Publik Ndërron jetë 78-vjeçari nga Durrësi, viktima e 16 në Shqipëri. 9 të shëruar gjatë 24 orëve të fundit. Shkon në 76 numri i të shëruarve Në vijim të komunikimit të përditshëm, Ju bëjmë me …

02 Prill 2020/ Komunikimi i përditshëm për koronavirusin  Read More »

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 1 Prill 2020

COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 16 raste të reja, shkon në 259 numri i të prekurve Silva Bino Instituti i Shëndetit Publik 15 të shëruar gjatë 24 orëve të fundit. Shkon në 67 numri i të shëruarve Në vijim të komunikimit të përditshëm më Ju bëjmë me dije se vazhdon puna në terren për identifikimin e …

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 1 Prill 2020 Read More »

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 31 Mars 2020

COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 20 raste të reja, shkon në 243 numri i të prekurve Mira Rakacolli Zv/Ministre e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale Shkon në 13 numri i viktimave nga COVID-19. Deri tani 52 të shëruar Në 24 orët e fundit janë testuar 145 persona të dyshuar, prej të cilëve janë konfirmuar 20 raste të …

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 31 Mars 2020 Read More »

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 30 Mars 2020

COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 11 raste të reja, shkon në 223 numri i të prekurve Albana Fico Drejtore e Institutit të Shëndetit Publik Ndërron jetë një 79-vjeçar, viktima e 11 e COVID-19. Shkon  në 44 numri i të shëruarve Në vijim të komunikimit të përditshëm më Ju bëjmë me dije se vazhdon puna në terren …

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 30 Mars 2020 Read More »

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 29 Mars 2020

 COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 15 raste të reja, shkon në 212 numri i të prekurve Mira Rakacolli Zv/ Ministre e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale   7 të shëruar në 24 orë mes të cilëve 2 mjekë Në vijim të komunikimit të përditshëm më Ju bëjmë me dije se vazhdon puna në terren për identifikimin e …

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 29 Mars 2020 Read More »

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 28 Mars 2020

COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 11 raste të reja, shkon në 197 numri i të prekurve   Silva Bino Instituti i Shëndetit Publik   Dy pacientë ndërruan jetë, shkon në 10 numri i viktimave. 33 të shëruar   Në vijim të komunikimit të përditshëm Ju bëjmë me dije se vazhdon puna në terren për identifikimin e rasteve të reja dhe gjurmimin e kontakteve të rasteve të konfirmuara pozitive. Epidemiologët në çdo njësi vendore të kujdesit shëndetësor nga veriu në jug, janë në terren dhe …

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 28 Mars 2020 Read More »

Komunikimi i përditshëm për Koronavirusin/ 25 Mars 2020

Ministria e Shëndetësisë: 23 raste të reja në 24 orë, 146 të prekur nga COVID-19 Mira Rakacolli, Zv/Ministre e Shëndetësisë informon për situatën më të fundit të COVID-19 në Shqipëri 72 të shtruar në spitalin infektiv. Deri tani 17 të shëruar pas testeve konfirmuese  Në 24 orët e fundit janë konfirmuar 23 raste të reja …

Komunikimi i përditshëm për Koronavirusin/ 25 Mars 2020 Read More »

Komunikimi i përditshëm për Koronavirusin/ 24 Mars 2020

Eugena Tomini Instituti i Shëndetit Publik informon për situatën më të fundit të COVID-19 në Shqipëri. 19 raste të reja në 24 orë, 123 të prekur nga COVID-19 Një qytetar 49-vjeçar ka ndërruar jetë në spitalin infektiv. Deri tani 10 të shëruar pas testeve konfirmuese. Në 24 orët e fundit janë konfirmuar 19 raste të …

Komunikimi i përditshëm për Koronavirusin/ 24 Mars 2020 Read More »

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 23 Mars 2020

Manastirliu: 15 raste të reja, zgjerohet harta e prekjes nga COVID-19, apel për qytetarët për të ruajtur distancimin social 104 të prekur deri tani. Dy qytetarë humbën jetën dhe 2 qytetarë u shëruan në 24 orët e fundit Tiranë, 23 Mars – Në 24 orët e fundit janë konfirmuar 15 raste të reja me COVID-19, …

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 23 Mars 2020 Read More »

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 22 Mars 2020

Ministria e Shëndetësisë: 13 raste të reja, shkon në 89 numri i të prekurve Drejtoresha e Institutit të Shëndetit Publik, Albana Fico, informon mbi situatën e COVID-19 në Shqipëri Tre pacientët e parë lënë spitalin, por shkon në 43 numri i të shtruarve në Infektiv Në vijim të komunikimit të përditshëm më Ju bëjmë me …

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 22 Mars 2020 Read More »

Komunikimi i përditshëm për Koronavirusin/ 21 Mars 2020

Ministria e Shëndetësisë: 6 raste të reja, shkon në 76 numri i të prekurve Përditësimi i situatës së COVID-19 në Shqipëri/ Eugena Tomini, Instituti i Shëndetit Publik Rikuperohen dy pacientë, kontakte të pacienti zero. Pas daljes nga spitali duhet të qëndrojnë në vetëkarantinim për 14 ditë Vijon puna në terren për identifikimin e rasteve të …

Komunikimi i përditshëm për Koronavirusin/ 21 Mars 2020 Read More »

Komunikimi i përditshëm për Koronavirusin/ 20 Mars 2020

Ministria e Shëndetësisë: 6 raste të reja me COVID-19, shkon në 70 numri i të prekurve Mira Rakacolli Zv/Ministre e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale Ju bëj me dije se, në 24 orët e fundit janë testuar 35 persona të dyshuar, prej të cilëve janë konfirmuar 6 raste të reja me COVID-19: - 5 raste nga …

Komunikimi i përditshëm për Koronavirusin/ 20 Mars 2020 Read More »

Komunikimi i përditshëm pēr Koronavirusin/ 19 Mars 2020

Ministria e Shëndetësisë: Pesë raste të reja me COVID-19 Albana Fico, drejtore e Institutit të Shëndetit Publik informon mbi situatën e 24 orëve të fundit të COVID-19 në vendin tonë. Ju bëj me dije se, në 24 orët e fundit janë testuar 32 persona të dyshuar, prej të cilëve janë konfirmuar: Jane 5 raste të …

Komunikimi i përditshëm pēr Koronavirusin/ 19 Mars 2020 Read More »

Komunikimi i përditshëm për Koronavirusin /18 Mars 2020

Ministria e Shëndetësisë: 4 raste të reja me COVID, apel qytetarëve të zbatojnë masat e izolimit social Eugena Tomini, përgjegjëse e departamentit të inteligjiencës epidemiologjike në ISHP   Ju informojmë për situatën e fundit të COVID-19 në Shqipëri. Mëngjesin e sotëm ka ndërruar jetë një pacient i moshës 66-vjecare në spitalin Infektiv, që vuante nga …

Komunikimi i përditshëm për Koronavirusin /18 Mars 2020 Read More »

Katër raste të reja me covid-19, 25 të shtruar në spitalin Infektiv

Përditësimi i situatës së përhapjes së COVID-19 në Shqipëri Dr. Silva Bino Përgjegjëse e departamentit të sëmundjeve infektive në ISHP   Sips skenarit, pas spitalit Infektiv, spitali “Shefqet Ndroqi” do të kthehet në spital COVID-19 Jemi në terren cdo ditë për të vijuar gjurmimet e rasteve dhe kontaktet e personave që kanë rezultuar pozitivë. Janë …

Katër raste të reja me covid-19, 25 të shtruar në spitalin Infektiv Read More »

COVID-19/ Manastirliu: 2268 mjekë, infermierë e studentë i janë përgjigjur thirrjes

Dua ta nis këtë komunikim me ju, me një lajm frymëzues. 2268 mjekë, infermierë, farmacistë, ekspertë të shëndetit publik, studentë të mjekësisë i janë përgjigjur thirrjes së Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale për t’ju bashkuar frontit të luftës kundër COVID-it. Kam një falënderim nga zemra për Prof. Dhimitër Krajën, ish shef i Shërbimit Infektiv …

COVID-19/ Manastirliu: 2268 mjekë, infermierë e studentë i janë përgjigjur thirrjes Read More »

Komunikimi i përditshëm për Koronavirusin/ 16 Mars 2020

Ministria e Shëndetësisë: 9 raste të reja me COVID-19, apel për qytetarët të bashkëpunojnë me stafet mjekësore   Zv/Ministrja Mira Rakacolli informon mbi situatën e COVID-19 në Shqipëri.   Në vijim të punës së kujdesshme dhe profesioniste të bërë nga ISHP dhe njësitë e kujdesit vendor, për identifikimin dhe gjurmimin e rasteve, në 24 orët …

Komunikimi i përditshëm për Koronavirusin/ 16 Mars 2020 Read More »

Komunikimi i përditshëm për Koronavirusin/ 14 Mars 2020

COVID-19, Fico: Janë testuar 505 raste, 38 kanë rezultuar pozitivë   Përditësimi i të dhënave në lidhje me situatën e përhapjes së Coronavirusit në Shqipëri  Albana Fico Drejtore e IShP   Në 24 orët e fundit nga ana e Institutit të Shëndetit Publik në bashkëpunim me epidemiologët e Njësive Vendore të Kujdesit Shëndetësor, ka vazhduar pa …

Komunikimi i përditshëm për Koronavirusin/ 14 Mars 2020 Read More »

Komunikimi i përditshëm për Koronavirusin / 13 Mars 2020

Rakacolli: 457 të testuar, 33 raste pozitive Bino: Nuk është e nevojshme që çdo person të testohet   Zv/Ministrja e Shëndetësisë Mira Rakacolli dhe drejtuesja e Departamentit të Sëmundjeve Infektive në ISHP Silva Bino në përditësimin e fundit në lidhje me situatën e përhapjes së Coronavirusit në Shqipëri   Tiranë, 13 Mars - Në 24 …

Komunikimi i përditshëm për Koronavirusin / 13 Mars 2020 Read More »

Komunikimi i perditshëm për Koronavirusin/ 12 Mars 2020

Ministria e Shëndetësisë: 8 raste të reja me COVID-19, në total 23 raste pozitive   Nga rastet e reja, 2 janë në Durrës, 2 në Elbasan, 1 në Rrogozhinë dhe 3 në Tiranë   Tiranë, 12 Mars- “Gjatë 24 orëve të fundit janë testuar 145 raste për COVID-19 dhe në total janë gjithsesj 298 raste …

Komunikimi i perditshëm për Koronavirusin/ 12 Mars 2020 Read More »

Urdhër për marrjen e masave të veçanta për parandalimin e përhapjes së infeksionit të shkaktuar nga COVID-19

1- Mbyllja për publikun deri në datë 03/04/2020 të a. Ambienteve që ofrojnë shërbime në lokale nate b. Të ambienteve të mbyllura të dedikuara për argëtimin e fëmijëve dhe të rinjtë, aktiviteteve në palestra, qendra sportive, pishina, qendra internet, qendra kulturore dhe argëtimi 2- Ndalimin deri në datë 03/04/2020 të: a. Aktiviteteve sportive, sociale dhe …

Urdhër për marrjen e masave të veçanta për parandalimin e përhapjes së infeksionit të shkaktuar nga COVID-19 Read More »

Ministria e Shëndetësisë: U testuan 43 të dyshuar, konfirmohen 2 raste të reja me COVID-19

Apel për zbatimin me rigorozitet të masave për parandalimin e përhapjes së COVID-19. Kufizoni lëvizjet! Tiranë, 11 Mars- Identifikohen edhe dy raste të reja me COVID-19 në Shqipëri, njëri prej të cilëve ka lidhje kontakti me rastin e parë të identifikuar, ndërsa një rast i ri është konfirmuar në Lushnje. Zv/Ministrja e Shëndetësisë Mira Rakacolli, …

Ministria e Shëndetësisë: U testuan 43 të dyshuar, konfirmohen 2 raste të reja me COVID-19 Read More »

Komunikimi i përditshëm për Koronavirusin/ 10 Mars 2020

COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 114 raste të testuara, 10 raste pozitive, kufizoni lëvizjet! Tiranë, 10 Mars- “Deri tani janë testuar në Institutin e Shëndetit Publik 114 raste të dyshuara, prej të cilëve vetëm 10 janë pozitive. Bëhet fjalë për dy të sëmurët e parë të deklaruar dhe 6 persona të tjerë kontakte të ngushta të …

Komunikimi i përditshëm për Koronavirusin/ 10 Mars 2020 Read More »

Dr. Silva Bino – Komunikimi i përditshëm i Task-Forcës për koronavirusin e ri

#COVID-19 Komunikimi i përditshëm i Task-Forcës për koronavirusin e ri Dr. Silva Bino Deri tani nuk ka asnjë rast me COVID-19, ndërsa ka përfunduar testimi i 58 rasteve të dyshuara me shenja të infeksionit respirator dhe histori udhëtimi, por po testohen edhe raste që nuk kanë histori udhëtimi por që kanë sëmundje të rëndë respiratore …

Dr. Silva Bino – Komunikimi i përditshëm i Task-Forcës për koronavirusin e ri Read More »

Task-Forca COVID-19 merr masa për parandalimin e përhapjes së Koronavirusit të ri

U vendos nga Task Forca për Koronavirusin që të mbyllen institucionet arsimore për periudhë dy javore, deri më 23 mars 2020. Kjo për arsye frenimi të përhapjes së virusit COVID-19, i cili është shfaqur në dy raste në Shqipëri. Masa është parandaluese dhe frenuese – nuk ka asnjë nevojë e arsye për panik. Po tregohemi …

Task-Forca COVID-19 merr masa për parandalimin e përhapjes së Koronavirusit të ri Read More »

Ministria e Shëndetësisë: Konfirmohen dy rastet e para me koronavirusin e ri

Reagimi zyrtar i Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale 9 Mars- Konfirmohen dy raste të importuara me COVID-19 në Shqipëri.  Gjendja e dy të prekurve babë e bir që kanë udhëtuar nga Firence në Tiranë është e stabilizuar dhe nuk paraqesin komplikacione. Dy qytetarët e konfirmuar me koronavirusin e ri, babë e bir, 54 vjeç …

Ministria e Shëndetësisë: Konfirmohen dy rastet e para me koronavirusin e ri Read More »