Kreu

Urdhër për marrjen e masave të veçanta për parandalimin e përhapjes së infeksionit të shkaktuar nga COVID-19

1- Mbyllja për publikun deri në datë 03/04/2020 të a. Ambienteve që ofrojnë shërbime në lokale nate b. Të ambienteve të mbyllura të dedikuara për argëtimin e fëmijëve dhe të rinjtë, aktiviteteve në palestra, qendra sportive, pishina, qendra internet, qendra kulturore dhe argëtimi 2- Ndalimin deri në datë 03/04/2020 të: a. Aktiviteteve sportive, sociale dhe …

Urdhër për marrjen e masave të veçanta për parandalimin e përhapjes së infeksionit të shkaktuar nga COVID-19 Read More »

Ministria e Shëndetësisë: U testuan 43 të dyshuar, konfirmohen 2 raste të reja me COVID-19

Apel për zbatimin me rigorozitet të masave për parandalimin e përhapjes së COVID-19. Kufizoni lëvizjet! Tiranë, 11 Mars- Identifikohen edhe dy raste të reja me COVID-19 në Shqipëri, njëri prej të cilëve ka lidhje kontakti me rastin e parë të identifikuar, ndërsa një rast i ri është konfirmuar në Lushnje. Zv/Ministrja e Shëndetësisë Mira Rakacolli, …

Ministria e Shëndetësisë: U testuan 43 të dyshuar, konfirmohen 2 raste të reja me COVID-19 Read More »

Komunikimi i përditshëm për Koronavirusin/ 10 Mars 2020

COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 114 raste të testuara, 10 raste pozitive, kufizoni lëvizjet! Tiranë, 10 Mars- “Deri tani janë testuar në Institutin e Shëndetit Publik 114 raste të dyshuara, prej të cilëve vetëm 10 janë pozitive. Bëhet fjalë për dy të sëmurët e parë të deklaruar dhe 6 persona të tjerë kontakte të ngushta të …

Komunikimi i përditshëm për Koronavirusin/ 10 Mars 2020 Read More »

Dr. Silva Bino – Komunikimi i përditshëm i Task-Forcës për koronavirusin e ri

#COVID-19 Komunikimi i përditshëm i Task-Forcës për koronavirusin e ri Dr. Silva Bino Deri tani nuk ka asnjë rast me COVID-19, ndërsa ka përfunduar testimi i 58 rasteve të dyshuara me shenja të infeksionit respirator dhe histori udhëtimi, por po testohen edhe raste që nuk kanë histori udhëtimi por që kanë sëmundje të rëndë respiratore …

Dr. Silva Bino – Komunikimi i përditshëm i Task-Forcës për koronavirusin e ri Read More »

Task-Forca COVID-19 merr masa për parandalimin e përhapjes së Koronavirusit të ri

U vendos nga Task Forca për Koronavirusin që të mbyllen institucionet arsimore për periudhë dy javore, deri më 23 mars 2020. Kjo për arsye frenimi të përhapjes së virusit COVID-19, i cili është shfaqur në dy raste në Shqipëri. Masa është parandaluese dhe frenuese – nuk ka asnjë nevojë e arsye për panik. Po tregohemi …

Task-Forca COVID-19 merr masa për parandalimin e përhapjes së Koronavirusit të ri Read More »

Ministria e Shëndetësisë: Konfirmohen dy rastet e para me koronavirusin e ri

Reagimi zyrtar i Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale 9 Mars- Konfirmohen dy raste të importuara me COVID-19 në Shqipëri.  Gjendja e dy të prekurve babë e bir që kanë udhëtuar nga Firence në Tiranë është e stabilizuar dhe nuk paraqesin komplikacione. Dy qytetarët e konfirmuar me koronavirusin e ri, babë e bir, 54 vjeç …

Ministria e Shëndetësisë: Konfirmohen dy rastet e para me koronavirusin e ri Read More »